vineri, 29 octombrie 2010

Anim’est


Vineri seara ne-am strans pentru creepy animation night.

Toate bune si frumoase, cu tot cu bratarile roz care ne-au fost prinse pe maini drept identificare a platitorilor de bilet.

Si cum era anuntata ca fiind “creepy animation night” erm pregatiti cu totii pentru sange.

Care a venit rapid, color, alb-negru sau in diferite alte nuante.

S-a trecut prin vampiri, lilieci, ciori, clovni, varcolaci, din nou ciori (a doua oara mult mai multe si mai agresive), actiunea mutandu-se dupa preferintele regizorilor de la case parasite catre castele pustii apoi spre locuri suprarealiste de diferite forme, marimi si configuratii.

Si cum totul s-a petrecut pe durata intregii nopti, s-a intrat rapid in atmosfera creepy a animatiilor ce au rulat pe ecranul cinematografului.

Pana si pauzele au fost creepy cand pe scena au aparut DJ Matze insotit de Andrei Fantana, ce a colorat ecranul cu imagini apocaliptice, figuri deformate si alte scene suprarealiste, toate desenate live si proiectate in ritmurile electro impuse de DJ.

Totul s-a incheiat cand afara statea sa se crape de ziua, parca pentru a alunga multimea varcolacilor si a celorlalte vietati inspaimantatoare ce au rulat pana atunci pe ecran, iar pe noi sa ne trimita acasa, gata exorcizati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.