vineri, 1 iunie 2012

Gradinita ICON


In Cotroceni sunt 2 gradinite alaturate (or fi ele si mai multe probabil). Una cu oameni mici, una cu oameni mari. Oamenii mici tipa, viseaza, alearga, deseneaza, dimineata plang ca nu vor la gradi, seara plang ca nu vor acasa.

Oamenii mari fac si ei cam aceleasi lucruri, doar ca in stilul lor aparte. Ca de exemplu: 

1) Tipa – ca iar le-a murit calculatorul, ca iar au pierdut tot ce-au lucrat, ca iar trebuie s-o ia de la inceput. Ca Art-ul nostru, Mihai. 

2) Viseaza – la concepte, la printuri de imagine, la brief-uri (ne)rezolvate. Involuntar. Ca Art-a noastra, Andreea. 

3) Alearga – din Client Service in Creatie si viceversa. Cu o comanda sau cu lista de cumparaturi. Alearga dupa greseli in documentele si lucrarile care se predau. Si jur ca nu-i scapa nimic. Ca Traffic Manager-ul nostru, Daniela. 

4) Deseneaza – liste de interviuri, feedback-uri pentru cei intervievati, fise de evaluare, memo-uri. Cine altcineva decat HR-ista noastra, Andreea. 

5) Dimineata plang ca nu vor la gradi – dar stiu cum sa-si faca intrarea mai frumoasa, totusi. Calare pe 2 roti si cu prietenul de nadejde aproape. DTP-ul nostru, Adi. 

6) Seara plang ca nu vor acasa – “ar zice unii”, citez eu. Insa pleaca eventual si acasa. De bunavoie sau dati afara. Account Manager, Subsemnata. 

* Pozele sunt “cu titlu de prezentare”. Incercarea noastra de a strange cate o poza cu fiecare de cand eram de-o schioapa n-a avut succes, din pacate. Asadar am  recurs la ce ne caracterizeaza pe noi cel mai bine – creativitate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.