marți, 15 mai 2012

Happy birthday ICON


Undeva pe la începutul săptămânii trecute, pe la colţuri începuseră să se audă şoapte şi intrebari: “hei, ce facem joi"? Si ne-am gândit să “încingem” puţin atmosfera în agentie pe 10 Mai, când ICON împlinea 14 ani de când activează pe piaţă. 

Stai aşa: 14 ani!! Nu se poate! Pffiuu, ce repede trec anii când te distrezi muncind, sau munceşti distrându-te. Era musai să dăm tuturor încă un motiv de bucurie. 

Aşadar, în jurul prânzului, Ana a strigat adunarea jos în Client service unde prima surpriza a zilei a făcut furori: tort cu mouse de ciocolata şi fructe de padure, cu tot cu logo-ul ICON înscris. Nu are rost să vă spunem că a fost sublim, atât de bun şi dulce încât preţ de minute bune nu se mai auzeau decât copii de la gradiniţa de peste drum. Ceilalţi erau prea ocupaţi cu degustarea.
 
Spre seară, după ce am mai terminat cu succes câteva comenzi, s-a dat drumul la distracţie: bowling în AFI Palace. Înarmaţi cu zâmbete şi forţă în braţe, ne-am “răfuit” pe rând cu popicele de pe pista nr 5. 
Toata lumea la linie, spirite încinse, concurs între creaţie şi client service, strike-uri, rateuri, bile ce preferau să apuce stânga sau dreapta numai centru spre popice nu, încurajări şi lozinci, moment hazlii… le-am avut pe toate. Mai puţin noroc la dărâmat popicele. 
Astfel că spre mijlocul jocului, lupta era strânsă între Ana, Adi şi Mihai în top, iar noi restul încercam să îi prindem din urmă. Slabe şanse, căci accountul nostru ne-a dat clasa tuturor şi ne-a facut KO cu strikeuri executate impecabil. De două ori la rând!
Pe final, am încheiat un toast în cinstea noastra: să avem parte de comenzi rezolvate, bugete aprobate, livrări finalizate şi evenimente interne minunate încă 14 ani de acum încolo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.