miercuri, 6 martie 2013

Tradiţii de mărţişor pe etajeCum afară s-a încălzit deja, băieţii noştri au trebuit să se conformeze. Ne-au luat lalele, ghiocei, mărţişoare, dar oare ce cred ei despre tradiţia Mărţişorului? Ce tradiţii mai păstrează creativii luna asta?

Mihai, art: „La noi în Moldova se dau mărţişoare bărbaţilor!”
Ups! Hai că ne revanşăm la anul.

Adi, DTP: „În Bucureşti nu avem tradiţii seculare; s-au amestecat între ele aşa cum au venit oamenii din diverse locuri”.
Ei, bine că aţi păstrat tradiţia dăruirii florilor.

Daniela, traffic agent: „În afară de babe şi flori pentru fete? Ştiu că şnurul se pune la mâna fetelor de către un băiat, şi se rupe tot de el. Pe 8 sau 9, nu mai ştiu...”

Andreea NB: „Mărţişorul se pune pe piept neapărat în partea stângă, ca să ai primăvara aproape de inimă”.

Andreea HR: „După purtare, şnurul de mărţişor se leagă de un trandafir sau un pom înflorit, pentru ca fata să fie la fel de frumoasă ca florile respective”.

Ana, client service: „Din zilele Babei Dochia, îţi alegi o zi. Cum va fi ziua aceea, aşa îţi va merge tot anul”. Bine că astăzi avem prognoza meteo să ne ajute!

Olivia, junior copy: „În Oltenia, de unde sunt eu, se cer drepturi de exclusivitate pe copacii înfloriţi. Ca să păstrezi tradiţia legatului şnurului în pom la sfârşitul lunii, trebuie să cauţi mult şi bine unul neocupat deja. E un pom de persoană, doar aşa vei şti cum îţi va fi anul după el.”
Înţelesărăţi, fetelor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.