joi, 27 septembrie 2012

Septemberfest local




















Mod de preparare: 
1. In primul rand, se studiaza cu mare atentie reteta clasica de Oktoberfest, de la mama lui, din Germania. Se aleg ingredientele care pot fi gasite local, se suplinesc cele care nu pot. Se sufleca manecile, se trage aer adanc in piept si se face o rugaciune de Doamne-ajuta.  
2.  Se incinge o lingura de ulei intr-o tigaie adanca. Se calesc timp de 2 luni cei 3 organizatori strasnici si echipa, pana se inmoaie.
3. Se adauga 150 participanti odihniti si echipati corespunzator, 12 hostesse tiroleze, 12 probe tiroleze, 1 MC simpatic, zeci de litri de bere bavareza, carnati si alte mancaruri traditional bavareze si aproximativ 300 Pretzel si se lasa la fiert timp de 1 zi, amestecand  din cand in cand, pana amestecul devine omogen.
4. Se ia tigaia de pe foc si se pune deoparte, la racit, timp de 2 ore.
5. Dupa ce s-a racit, se asezoneaza cu premii, distractie si alti litri de bere, daca e cazul.
6. Pentru un rezultat desavarsit, la desert se serveste o portie de ras cu Bobonete si colegii sai de la Serviciul de Comedie si un cocktail „Anna Lesko”.
7. Succes garantat! Pofta buna! 
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.