luni, 27 august 2012

DTP ADfel-uit

Vedeti sageata aceea? Acolo este Adi. DTP (istul nostru), care s-a imbulzit sa prinda loc la Fabrica saptamana trecuta. Iar acum a sharuit cu noi experienta sa de la festivalul de publicitate Adfel. 

Recunoastem: suntem invidiosi, caci unii nu au fost la fel de norocosi sa ajunga si au stat cu ochii pironiti doar pe newsletter si imaginile de pe Feisbuc.

Cu ce s-a incantat pe acolo? Cica a invatat sa puna in scena o petrecere dementiala in urma proiectiilor Wild Party de la Desperados. Noi credem ca de la Berea cu tequila i se trage :P

Si cica in momentul in care Tomi a “inflacarat” putin atmosfera, a preferat sa se “racoreasca” pe acoperisul Fabrica, unde Orange a propus o oaza de relaxare. Adi al nostru nu numai ca a stat ca un rege in “puf” – pe bune, pe unul din beanbagurile portocalii -  dar i-a adus inapoi cu el in agentie pe Millidge si Doig.


Si pentru a fi in ton cu evenimentele recente, am insistat pe langa el sa ne descrie festivalul de anul acesta folosind doar 6 cuvinte – ca tot a fost prezent la Axe Battle of the six words. 
Citam “Super tare, frate!”
Mda, se pare ca Adfel 2012 a cam lasat speechless DTP-ul nostru!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.