marți, 19 iulie 2011

Vorbe de balcon...

....sau despre "Perechi de agenţie"
(Copy-art)

În orice departament de creaţie al unei agenţii, mai devreme sau mai târziu se nasc ”perechi creative” reprezentate de art pe de o parte şi copywriter pe de altă parte.

Fiecare pereche copy-art, odată desemnată, are nevoie de o perioadă de aşezare, până când să fie reglate ”fluxurile cretive” între cei doi apoi intră într-o anumită rutină ce poate fi uşor recunoscută de cei din jur.

La fel se întamplă şi la noi în agenţie, unde copy-ul Ivona e în perioada în care se fixează pe aceeaşi lungime de undă cu Mihai, art-ul ei.

Dar sincronizarea asta dintre copy-art nu e atât de simplă pe cât pare la început.

Include supărări, poate chiar şi ţipete uneori, după care lucrurile încep să se aşeze într-o anumită rutină a lor, fiecare dintre cei doi trebuind să ştie cum să îl abordeze pe celalalt pentru a scoate maximul de la ideea creativă avută.

Aşa că dacă treceţi pe la noi prin agenţie zilele astea, şi veţi mai auzi unele mici ţipete sus, în departamentul de creaţie, să ştiţi că nu e nimic ce nu s-a mai văzut sau întâmplat într-o agenţie.
Pur şi simplu Ivona şi Mihai lucrează, iar numai prin faptul că uneori se mai întâmplă şi mici tensiuni înseamnă că se implică foarte mult în ceea ce fac şi în acelaşi timp îşi reglează uşor metoda de lucru a unuia cu celălalt.

Încă puţin şi vom avea o adevărată nouă pereche creativă copy-art în agenţie, bine sudată şi pusă pe rezolvat brief-uri.

Le urăm succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.