marți, 7 iunie 2011

In avanpremiera


Lume, lume, avem deosebita onoare de a va anunta ca Audi feat. ICON au realizat (din nou) un eveniment atipic (dar special) cu ocazia prelansarii noului model Q3 in Romania.

Evenimentul s-a remarcat prin numeroasele “exclusivitati” desfasurate in cadrul acestuia. Astfel ca:

1)      the ICON Crew a avut sansa unica (alaturi de alti 200 reprezentanti ai generatiei urbane si dinamice pentru care a fost creat noul model) de a face cunostinta in premiera cu Audi Q3, primul SUV compact al marcii.
2)      Tot echipa, alaturi de o adevarata desfasurare de forte umane si tehnologie, a reusit sa transforme Bamboo Ballroom intr-un oras real pentru o seara, cu ajutorul numeroaselor proiectii video si a ecranelor enorme ce au acoperit aproape in intregime sala.
3)      “audientei” i s-a dezvaluit procesul de proiectare si creare a modelului ce revolutioneaza notiunile de design, spatiu si mobilitate.
4)      Nu in ultimul rand (dar tot in premiera), departamentul de Creatie s-a alaturat celui de CS pentru acest eveniment. Si inca cum! Nu in obisnuitele tricouri, ci la camasa si cravata! Wow! Doar cuvinte de lauda avem pentru voi, baieti...si o fata!

Asadar, acum ne retragem sa ne mai tragem sufletul dupa atatea evenimente si deh, il asteptam pe urmatorul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.