luni, 29 noiembrie 2010

...s-au disipat in ceva cu adevarat original! (continuare)

Tanananaaaaa…am revenit! Si da, am revenit cu impresii pozitive; am asteptat pana azi sa ma asigur si  sa primesc feedback de prin toate partile – intern, extern, “self”-feedback (desi aici trebuie sa recunosc ca am avut ceva debate-uri interioare), feedback de prin auzite - ca sa pot reveni…anyways – aparent numai de bine!

Sa va zic pe scurt ce-am facut? Magie.  “Am pornit de la o foaie goala de hartie si am creat ceva cu adevarat original.” Am inceput prin a intampina numai invitati unul si unul (noi ne-am oprit din numarat pe la 300, n-am sti sa va spunem cati au fost peste), ne-am delectat cu sampanie si ceva spoturi de brand, am admirat decoruri inspirate din si pornind de la o foaie goala de hartie, iar apoi am trecut la artileria grea. Introdusi in atmosfera de un scurt speech tinut de dl Mircea Albulescu (speech ce a incalzit suflete de toate varstele), ne-am aventurat  (auditiv si vizual) in lumea surselor creatoare si a inovatiei, ne-am regasit in mijlocul unei ploi de hartii albe si am culminat cu dezvelirea noului Audi A7! Restul serii s-a lasat cu mancare, bautura (nu stiu daca am voie sa spun asta, but there it goes), dat coate la cine sa intre mai repede in masina (la figurat, evident) si bineinteles cu muuuullllteeee si diverse poze! (care le-am urcat pe site, dar si pe facebook )
Ah, si era sa uit sa mentionez celalalt punct de atractie al serii (sau mai bine zis, celelalte 4 puncte de atractie) – cele 4 hostesse desavarsite care au purtat cu gratie si mandrie minunatiile alea de rochii din hartie si care mi-au fost, totodata, tovarase de suferinta in lupta impotriva pantofilor cu toc!
Cam atat – una peste alta, asa cum ziceam, a meritat! Din plin. Momentul ala al meu de la sfarsit a fost asa cum m-am asteptatJ asa ca … il astept pe urmatorul!
P.S. Imi promit solem ca nu mai port tocuri pana la sfarsitul anului!
 

Un comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.