miercuri, 16 iunie 2010

Batman Returns


Niciodata nu am stiut daca continuarile sunt mai bune decat primele filme din serie.
La o discutie libera, fie chiar si intre prieteni, pot iesi adevarate certuri si in cazuri ceva mai extreme se poate lasa si cu ceva batai pe tema asta...
Adica il vezi din nou, e acelasi “Batman”, se misca aproximativ la fel si opereaza cu in mare parte aceleasi replici... Bune, rele, mai putin sau mai mult stresante, da’ alea sunt.
Le stii.
Ideea e ca vine din nou!
Din nou? Adica returns. Ok...
Si aici incep sa se aprinda discutiile.

O vrea el sa continue ceea ce a inceput si a lasat la un moment dat asa... sau sa termine ce a lasat neterminat...
Nimeni nu stie precis la inceput. Poti doar sa banuiesti, bazandu-te evident pe imaginea personajului din prima serie.

Adica aproximativ cam tot ceea ce ai pana la debutul celei de a doua.

Dar daca ti-a placut cat de cat prima parte, te asezi sa te uiti.
Pana la urma baiatul ala a mai acumulat ceva experienta, ca doar nu a stat degeaba asa intre seria 1 si 2, plus ca dupa ce a fost smucit, lovit, fugarit, aruncat de pe bloc, s-a mai calit un pic, asa ca acum nu mai cade asa de repede, nu mai poate fi pacalit atat de usor, si mai are si ceva gadgeturi in plus, numai bune de folosit pentru a duce misiunile la bun sfarsit. Poate chiar cu mai putine vanatai incasate ca in prima serie.

Sperand sa scape cu viata si de data asta, iar lumea sa fie mai buna, mai multumita si mult mai fericita dupa trecerea lui pe acolo.

Si pana la urma e o relatie cat se poate de fireasca, pentru ca si Batman, cat o fi el de Batman, s-a gandit sa fie la inceput “Batman Begins”, apoi “Batman Returns”, dupa care, atat de frumos, de ce nu...“Batman Forever”.

Pentru ca uneori tot ceea ce conteaza e sa incerci sa fii un pic mai bun, cu fiecare episod, pasaj, serie sau etapa care vine peste tine. Doar un pic mai bun, dupa care din nou, inca si mai bun, si tot asa, macar si numai ca sa vezi pana unde poti ajunge.

Iar restul... vine de la sine.


Ps:
De la un absolvent de film (UNATC), cu stagii si lupte in cateva agentii de publicitate: ICON Advertising, Prospero, OgilvyOne, apoi cu indelungi inclestari scenaristice in Mediapro Pictures, dupa care din nou ICON Advertising. Cu drag!

Un comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.