marți, 7 mai 2013

Competiţie de Paşte


Emitem live de la competiţia ICON, unde cei mai pasionaţi creativi s-au întâlnit pentru a concura din nou! Anul acesta, concursul se adaptează tradiţiilor de Paşte şi constă în ciocnit ouă roşii. Fiecare îşi alege soarta sub formă de bileţel, pentru a afla cu cine se va lupta. Tensiunea pluteşte în aer... Cine va fi învingătorul?

În colţul din stânga, Grupa A se pregăteşte de luptă. Bătălia începe şi învingătoare iese Olivia, zisă şi „Mitralieră”. Alături, în Grupa B, Adi îşi câştigă locul în semifinale. Din Grupa C, Daniela dovedeşte tărie de... coajă, în timp ce din Grupa D Andreea (HR) se apropie şi ea de câştig.


Din semifinale trec mai departe Adi şi Daniela, care stau acum faţă în faţă. Nervii sunt întinşi la maxim, concurenţii se apropie şiii... *cioc*! Lovitura fulgerătoare a Danielei îi asigură victoria! Stadionul este în picioare, finalista se bucură în aplauzele celorlalţi, ridicând oul în semn de victorie.

Festivitatea de premiere începe, Adi ocupând podiumul pe locul 2. Câştigătoarea îşi ridică mândră trofeul dulce, iar toţi participanţii sunt recompensaţi cu câte o bomboană. Se pare că nu numai victoria este dulce...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.