joi, 24 februarie 2011

ICON on the ICE


Sunt cea mai friguroasa persoana din ICON (si inclin sa cred ca nu numai din ICON). Maica-mea ma suna de fiecare data cand ploua sau ninge ca sa ma imbrac gros “sa nu racesc” , iar in agentie am cel mai calduros birou ;) Asa ca multi s-au mirat cand au auzit ca merg sa-mi testez limitele la -30 grade C, in Suedia la ICEHOTEL – where no iconist has never reached before! :)
Am fost…4 zile in care temperatura nu a urcat mai sus de -25 grade C, ceea ce a facut ca dormitul la -5 grade sa fie chiar placut –asta era temperatura in camerele hotelului de gheata. Sunt convinsa insa ca un aport substantial la gradul de placere l-au adus licorile consumate la Absolut ICEBAR.
Oricat de placuta a fost aceasta experienta, tot timpul m-am gandit la colegii mei care asudau la birourile din Cotroceni (foarte calduroase) pentru binele clientilor. De aceea opera mea de gheata le-am dedicat-o lor !
Asa ca pana prin aprilie-mai toti pasionatii de opere de arta pot vedea aceasta deosebita creatie la expozitia de gheata de la ICEHOTEL ;)
Mai jos si cateva poze ( daca sunt cumva vinetie la fata este de la reglajul culorilor calculatorului vostru ).
procesul creatiei


chiar am dormit...la -5 grade

toate gradele sunt cu minusNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.